Bingo Bonuser

Bingo er ett morsomt og spennende spill som blitt meget populært på nettet blandt folk i alle aldre.
Mange bingohaller tilbyr bingo bonuser til nye spillere. Bingobonus betyr at du som spiller får mer valuta pengene i form av en ekstra sum som betales helt gratis til deg som gjør en innseting på bingosajten. Flere bingohaller gir også gratis bingo bonuser så at spilleren kan prøve å spille på riktig uten å gjøre en egen innsetting først.
Her finner du en oversikt over en del av de aller beste bingo bonusene på markedet akkurat nå. Vi anbefaler kun bingohaller som er lisensierte og har en god omtale blant sine spillere.

Unibet Bingo

Maria Bingo Maria Bingo, bingohall på norsk med spill i norske kroner. 50 NOK å spille for helt gratis og 100% bonus på ditt første innskudd, opp til 1200 NOK.
Spill Nå…
Betsson Bingo Betsson Bingo, sikre og morsomme spill helt på norsk 50 kr gratis og 100% bingo bonus, opp til 1200 kr.
Spill Nå…
bingo bonuser Expekt Norsk Bingo med mye god bingo bonuser. €8 gratis + 100% Bonus på ditt første innskudd, opp til €150.
Spill Nå…
Unibet Bingo Unibet Bingo er Europas største bingorom.  Alt er på norsk og du kan spille direkt i webbleseren. Unibet Bingo Bonus 100% opp til maks €50
Spill Nå…
Bet365 Bingo Bet365 Bingo fra en av verdens ledende spill- og veddemålskonserner, tilbyr 250 kr gratis bonus hvis du setter inn og satser minst 50 kr + 100% bonus på alle torsdager, opp til 250 kr
Spill Nå…

 

Bingo online er et sosialt spill der man chatter med de andre spillerne mens man venter på å få bingo. Du kan velge chatrom basert på språk for hvilket du vil være med på og treffe tusenvis av andre likesinnede.
Bingo Online gir deg muligheten til å møte nye og gamle venner fra hele verden.

Gå tillbaka til Casino Bonus